,

Help ik ben belazerd

Bent u de dupe geworden van acquisitiefraude en heeft u juridische hulp nodig?

U heeft een (mondelinge) overeenkomst gesloten onder een onjuiste voorstelling van zaken. Veel malafide bureaus houden voet bij stuk als er een discussie ontstaat over de rechtsgeldigheid van de overeenkomst en u de ontvangen factuur onbetaald laat. U ontvangt aanmaningen tot betaling, wordt gesommeerd door een incassobureau of wordt voor de rechter gedaagd. Onze acquisitiefraudespecialisten kunnen ook u bijstaan met gedegen advies of u vertegenwoordigen om uw kans op een succesvol verweer te vergroten.

De wetgeving met betrekking tot acquisitiefraude is vrij nieuw (2016). Onze specialisten hebben zich in deze materie verdiept en hebben het zich eigen gemaakt. Zij zijn koploper op het gebied van acquisitiefraude en hebben ervaring met de werkwijze van fraudeurs. Zij staan dagelijks benaderde en door acquisitiefraude gedupeerde bedrijven te woord.

Daarnaast proberen wij de kosten voor gedupeerde bedrijven zo laag mogelijk te houden door zoveel mogelijk te werken op basis van collectieve acties. Daarmee worden de kosten gedragen door meerdere partijen en blijft juridische hulp voor u betaalbaar.

Ons team

Jeroen Thiele

advocaat-partner

0172 - 49 43 45

Jasper van de Graaf

Advocaat contractenrecht

0172 - 49 43 45

Tips en tools

Gratis spreekuur

Bent u de dupe van fraude? Maak gebruik van ons spreekuur. Face-to-face of telefonisch. Elke laatste donderdag van de maand.

Meer info arrow_forward
Voorbeelddocumenten

Met deze voorbeelddocumenten helpen we u graag op weg.

Voorbeelddocumenten arrow_forward
Contact

Wilt u u een vrijblijvend advies van onze specialisten?

neem contact op arrow_forward