,

Ik ben slachtoffer van financiële fraude

Slachtoffers van financiële fraude lijden naast financiële schade ook vaak emotionele schade en schamen zich daarvoor. Dat is echter onterecht. De financiële fraude van tegenwoordig is zo geraffineerd dat u soms een ICT expert moet zijn om bijvoorbeeld phishing mails te herkennen. Uw emotionele schade kan vaak worden beperkt door alles binnen uw mogelijkheden te doen om de fraudeur aan te pakken.

Berntsen Mulder Advocaten is gespecialiseerd terughalen van het onttrokken financiële nadeel door het aanspreken van de betrokken partijen (asset tracing). Wanneer u te maken heeft met fraude binnen een bedrijf, stichting of vereniging is het van cruciaal belang dat u eerst adequaat onderzoek instelt (/laat instellen) dat de aard en omvang van de fraude duidelijk maakt. Onze experts kunnen u hierbij ook helpen.

Wij houden ons niet bezig met de strafrechtelijke kant van fraude, maar kunnen u wel verwijzen naar een gespecialiseerd kantoor.

Berntsen Mulder Advocaten focust zich op 3 specifieke fraude aandachtspunten zodat wij u op deze gebieden optimaal kunnen bijstaan.

fraude door verkoper

Fraude door Verkoper

Fraude bij een Bank

Fraude via de bank

Fraude bij onderneming

Fraude bij onderneming 

Contact met een specialist

Neem vrijblijvend contact op met een fraude expert

contact

Ons team

Jeroen Thiele

advocaat-partner

0172 - 49 43 45

Jasper van de Graaf

Advocaat contractenrecht

0172 - 49 43 45

Tips en tools

Gratis spreekuur

Bent u de dupe van fraude? Maak gebruik van ons spreekuur. Face-to-face of telefonisch. Elke laatste donderdag van de maand.

Meer info arrow_forward
Voorbeelddocumenten

Met deze voorbeelddocumenten helpen we u graag op weg.

Voorbeelddocumenten arrow_forward
Contact

Wilt u u een vrijblijvend advies van onze specialisten?

neem contact op arrow_forward