,

Kosten van bestrijden fraude

Ons kantoor komt in actie om fraude te bestrijden. Om onze klanten te helpen om te krijgen waar zij recht op hebben. Daar zijn natuurlijk kosten aan verbonden.

Kosten laag houden

Wij proberen de kosten voor gedupeerde bedrijven zo laag mogelijk te houden, door zoveel mogelijk te werken op basis van collectieve acties. Daarmee worden de kosten gedragen door meerdere partijen en blijft juridische hulp voor u betaalbaar. Dit is mogelijk wanneer dezelfde fraude meerdere slachtoffers heeft gemaakt die samen actie willen ondernemen

Inmiddels voeren wij op het gebied van domeinnaamfraude al vier collectieve acties, telkens voor zo’n 20-25 bedrijven of ondernemers tegelijk.

Individuele hulp

Het is ook mogelijk om onze kantoor in te schakelen voor uw bedrijf alleen. Neem dan in ieder geval eerst contact met ons op, zodat wij kunnen vertellen wat het u kost om uw recht te behalen. Wij werken zowel op basis van een realistisch uurtarief als voor vaste bedragen voor vaste diensten. Wij proberen onze kosten zoveel mogelijk bij de wederpartij te verhalen. Ons kantoor werkt in beginsel niet op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand.

Individuele hulp gewenst?

Neem contact op voor uitleg over de kosten

Contact

Ons team

Jeroen Thiele

advocaat-partner

0172 - 49 43 45

Jasper van de Graaf

Advocaat contractenrecht

0172 - 49 43 45

Tips en tools

Gratis spreekuur

Bent u de dupe van fraude? Maak gebruik van ons spreekuur. Face-to-face of telefonisch. Elke laatste donderdag van de maand.

Meer info arrow_forward
Voorbeelddocumenten

Met deze voorbeelddocumenten helpen we u graag op weg.

Voorbeelddocumenten arrow_forward
Contact

Wilt u u een vrijblijvend advies van onze specialisten?

neem contact op arrow_forward