Madhavi Nagessersing

Madhavi studeerde in 2016 af aan de Universiteit Leiden in de specialisatie Ondernemingsrecht. Tijdens haar studie heeft Madhavi stages gelopen in de advocatuur en heeft zij op vrijwilligersbasis gewerkt als juridisch adviseur bij Stichting De Haagse Wetswinkel. Zij heeft tijdens haar studie tevens ervaring opgedaan bij een groot advocatenkantoor in het buitenland en bij de rechterlijke macht (het Gerechtshof Amsterdam).

Na haar studie is Madhavi een jaar werkzaam geweest in het internationale bedrijfsleven alvorens zij bij Berntsen Mulder Advocaten begon in 2017.

Madhavi is werkzaam op de rechtsgebieden Ondernemingsrecht en Faillissementsrecht. Hier voert zij een brede ondernemingsrechtelijke praktijk.

Daarnaast is Madhavi door de Rechtbank Den Haag benoemd tot Jong Curator. Zij behandelt haar eigen faillissementen en is lid van de Vereniging JIRA (Vereniging voor Jonge Insolventierecht Advocaten).

Haar motto is 'Winners don’t quit and quitters don’t win.'

"Het mooie aan mijn vak vind ik de dynamiek tussen de theorie en de praktijk. Het zoeken naar feiten en juridische argumenten die een zaak tot een succesvol eind kunnen brengen, beschouw ik als een uitdaging. Cliënten bijstaan met helder advies en tot het uiterste gaan om het beste resultaat voor hen te behalen, dat geeft mij voldoening.”

Ons team

Jeroen Thiele

advocaat-partner

0172 - 49 43 45

Sietske Salentijn

juridisch assistent

0172 - 49 43 45

Dylan Helmich

jurist

0172 - 49 43 45

Madhavi Nagessersing

advocaat

0172 49 43 45

Actueel

Momenteel zijn er weer valse facturen in omloop, waarbij mensen wordt wijsgemaakt dat zij hun zorgpremie niet hebben...

Meer informatie arrow_forward

Trademark Office B.V. (tevens handelend onder vele andere handelsnamen) is vandaag, dinsdag 14 januari 2020, door de...

Meer informatie arrow_forward

Na het aanvragen van het faillissement van Trademark Office heeft het Groningse bedrijf alsnog een betalingsregeling...

Meer informatie arrow_forward

Ons kantoor houdt zich al geruime tijd bezig met verschillende rechtszaken tegen Trademark Office B.V. Wij hebben veel...

Meer informatie arrow_forward

De mondelinge overeenkomsten die 23 gedupeerde ondernemers hebben gesloten met Trademark Office zijn terecht vernietigd. Dat...

Meer informatie arrow_forward