,

Trademark Office failliet verklaard

15 januari 2020

Trademark Office B.V. (tevens handelend onder vele andere handelsnamen) is vandaag, dinsdag 14 januari 2020, door de Rechtbank Groningen failliet verklaard.

Trademark Offcie heeft gedurende meerdere jaren duizenden ondernemers gedupeerd. Door meerdere rechtbanken is de handelswijze van Trademark Office B.V. gekwalificeerd als (o.a.) bedrog. Ik heb de Rechtbank Groningen verzocht een fraudecurator aan te stellen in dit faillissement.

Met de aanvraag van het faillissement geven de gedupeerden een signaal af aan malafide bedrijven en hun bestuurders, namelijk dat zij niet zomaar weg kunnen komen met malafide praktijken.

Een faillissement heeft ingrijpende gevolgen. Zodra het faillissement wordt uitgesproken, wordt er een curator aangesteld door de rechtbank. De aangewezen curator is mr. J.C.M. Silvius. Zie hier de details van het faillissement van Trademark Office.

Een curator handelt in het belang van alle schuldeisers van het failliete bedrijf. De curator heeft onder andere een fraudesignalerende taak en zal onderzoeken of de bestuurders van Trademark Office B.V. hun taken wel behoorlijk hebben vervuld. Daarnaast kan een curator de bestuurders van Trademark Office B.V. in privé aansprakelijk stellen voor alle schulden van het bedrijf.

Ik heb er in ieder geval vertrouwen in dat de curator de bestuurders van Trademark Office B.V. verantwoordelijk zal houden voor hun handelingen.


Het faillissement werd afgelopen weekend ook besproken in het TV-programma Kassa.

Bekijk het fragment hier.

Een aantal maanden geleden besteedde het consumentenprogramma ook al aandacht aan onze rechtszaak tegen Trademark. Bekijk die uitzending hier.

 

Tips en tools

Gratis spreekuur

Bent u de dupe van fraude? Maak gebruik van ons spreekuur. Face-to-face of telefonisch. Elke laatste donderdag van de maand.

Meer info arrow_forward
Voorbeelddocumenten

Met deze voorbeelddocumenten helpen we u graag op weg.

Voorbeelddocumenten arrow_forward
Contact

Wilt u u een vrijblijvend advies van onze specialisten?

neem contact op arrow_forward

Nieuws

Over domeinnaamfraude hebben wij op deze website al vaak gepubliceerd. Een specifieke vorm van domeinnaamfraude is het...

Meer informatie arrow_forward

Momenteel zijn er weer valse facturen in omloop, waarbij mensen wordt wijsgemaakt dat zij hun zorgpremie niet hebben...

Meer informatie arrow_forward

Via deze site hebben wij al eerder uitgebreid verslag gedaan van onze acties ter voorkoming van domeinnaamfraude. Een grote...

Meer informatie arrow_forward

Het is de nachtmerrie van iedereen die wel eens geld overmaakt: Je komt er na de betaling achter dat je per ongeluk een...

Meer informatie arrow_forward

Email controleren bij fraude-signalen? In deze tijd, waarin een groot deel van de mensen thuiswerkt, is de vraag of (en...

Meer informatie arrow_forward