,

Waarom Berntsen Mulder Advocaten?

Onze specialisten hebben ervaring met de werkwijze van fraudeurs en kunnen u bijstaan met praktisch en helder advies. Zij staan dagelijks benaderde en gedupeerde personen en bedrijven te woord. Uiteraard kunnen zij u ook bijstaan als uw bedrijf wordt geconfronteerd met een incassobureau of als u bent gedagvaard.

Nieuwe wetgeving

Onze specialisten houden zich al geruime tijd bezig met verschillende vormen van fraude. Zij hebben collectieve groepen ondernemers bijgestaan in gerechtelijke procedures. De wetgeving met betrekking tot acquisitiefraude is vrij nieuw (2016). Onze specialisten hebben zich in deze materie verdiept en hebben het zich eigen gemaakt. Zij zijn koploper op het gebied van acquisitiefraude en hebben ervaring met de werkwijze van fraudeurs.

Kosten laag houden

Daarnaast proberen wij de kosten voor gedupeerde bedrijven zo laag mogelijk te houden door zoveel mogelijk te werken op basis van collectieve acties. Daarmee worden de kosten gedragen door meerdere partijen en blijft juridische hulp voor u betaalbaar.

Ook in individuele gevallen kunnen wij door efficiënt optreden onze kosten beperkt houden. Wij zullen u altijd vooraf voorzien van een kostenopgave zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Referenties

Wat vinden anderen van ons werk?

Lees het hier

Ons team

Jeroen Thiele

advocaat-partner

0172 - 49 43 45

Jasper van de Graaf

Advocaat contractenrecht

0172 - 49 43 45

Tips en tools

Gratis spreekuur

Bent u de dupe van fraude? Maak gebruik van ons spreekuur. Face-to-face of telefonisch. Elke laatste donderdag van de maand.

Meer info arrow_forward
Voorbeelddocumenten

Met deze voorbeelddocumenten helpen we u graag op weg.

Voorbeelddocumenten arrow_forward
Contact

Wilt u u een vrijblijvend advies van onze specialisten?

neem contact op arrow_forward